برنامه «غذا سلامت زندگی» رادیو سلامت، امروز و فردا با دو موضوع مهم تغذیهای به روی آنتن میرود، تامین املاح بدن در فصل تابستان و دانستنیهایی درباره كنسرو قارچ كه با حضور متخصصان تغذیه و صنایع غذایی، اطلاعات كاربردی و علمی را به شنوندگان ارائه خواهد كرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه پرمخاطب «غذا سلامت زندگی» از شبكه رادیویی سلامت، امروز دوشنبه 13 مرداد ماه، به بررسی "توجهات تغذیهای برای تامین املاح بدن در فصل تابستان" میپردازد. در این بخش، دكتر زهرا قلی، دكترای تغذیه نكات كلیدی و مهمی را در خصوص حفظ سلامت و تعادل املاح بدن در گرمای تابستان با شنوندگان در میان خواهد گذاشت.
در ادامه، روز سهشنبه 14 مرداد ماه، موضوع "دانستنیهایی درباره كنسرو قارچ" با حضور دكتر نجمه مظهری، دكترای صنایع غذایی، به تفصیل بررسی میشود. این بخش به سوالات و ابهامات شنوندگان در خصوص نگهداری، مصرف و ارزش غذایی كنسرو قارچ پاسخ خواهد داد.
برنامه غذا سلامت زندگی كاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت است كه شنبه تا سهشنبه، از ساعت 17 به مدت 30 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز پخش میشود.